38 Lei 20 Lei
Starea stocului: In stoc

Marimi masti

Buc

Set 4 Masti reutilizabile copii 2-5 ani, BULINE verzi

Compozitie: 100% bumbac interior - exterior, 

Descriere: Masca anatomica pentru copii si adulti, din bumbac de calitate, certificat OEKO_TEX 100, este confectionata din 2 straturi, unul de bumbac si un filtru TNT, prindere cu elastic dupa ureche. Masca de protectie reutilizabila nu este un dispozitiv medical acreditat si nu inlocuieste masca chirurgicala dar asigura un grad de protectie purtatorilor in activitatea de zi cu zi (protejeaza impotriva prafului sau stropilor fini de lichid).  

Se recomanda purtarea mastii intre 2-4 ore dupa care se va inlocui. Mastile din bumbac se pot spala cu detergenti obisnuiti pentru rufe la temperaturi de 50-60 grade, dupa care se intinde la uscat. Cutele formate se pot calca usor dar DOAR pe partea de bumbac, dupa care se poate refolosi. Recomandam spalarea mastii dupa fiecare purtare.

DidyKiddy nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele situatii de imbolnavire care pot surveni in timpul folosirii mastii de protectie. Din motive de igiena, acest produs nu se poate returna, conform art. 16 din OUG nr. 34/2014. Pentru o protectie eficienta spalati-va pe maini cu apa si sapun sau dezinfectati mainile dupa orice atingere a mastii in timpul purtarii. Procedati in acelasi fel si dupa indepartarea acesteia. Nu utilizati masca daca a mai fost utilizata de catre o alta persoana.

SETUL DE 5 MASTI SE POATE COMPUNE SI DIN MODELE DIFERITE. (SPECIFICATI IN COMENTARIUL COMENZII)

Acest produs comandat separat are costul transportului 19 lei doar in aria de acoperire a curierului. 

Marime universala 


Recenzii clienti

Puncteaza acest produs
Trebuie sa fi autentificat pentru a da o nota produsului.

Produse similare