15 Lei
Starea stocului: In stoc

Marimi masti

Buc

Masca reutilizabila copii si adulti, personalizata broderie

Compozitie: 100% bumbac interior- exterior

Descriere: Masca anatomica pentru copii si adulti, din bumbac de calitate, certificat OEKO_TEX 100, este confectionata din 2 straturi de bumbac, prindere cu elastic dupa ureche. Masca de protectie reutilizabila nu este un dispozitiv medical acreditat si nu inlocuieste masca chirurgicala dar asigura un grad de protectie purtatorilor in activitatea de zi cu zi (protejeaza impotriva prafului sau stropilor fini de lichid).  

Se recomanda purtarea mastii intre 2-4 ore dupa care se va inlocui. Mastile din bumbac se pot spala cu detergenti obisnuiti pentru rufe la temperaturi de 50-60 grade, dupa care se intinde la uscat. Cutele formate se pot calca usor dar DOAR pe partea de bumbac, dupa care se poate refolosi. Recomandam spalarea mastii dupa fiecare purtare. 

DidyKiddy nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele situatii de imbolnavire care pot surveni in timpul folosirii mastii de protectie. Din motive de igiena, acest produs nu se poate returna, conform art. 16 din OUG nr. 34/2014. Pentru o protectie eficienta spalati-va pe maini cu apa si sapun sau dezinfectati mainile dupa orice atingere a mastii in timpul purtarii. Procedati in acelasi fel si dupa indepartarea acesteia. Nu utilizati masca daca a mai fost utilizata de catre o alta persoana.

Se poate personaliza prin broderie pe orice culoare la pretul afisat.

 Pentru broderie sigla firma se percepe taxa pentru proiectare acesteia in valoare de 50 lei pentru comenzi sub 100 buc. Pentru comenzi peste 100 buc, taxa de proiectare nu se plateste.
Recenzii clienti

Puncteaza acest produs
Trebuie sa fi autentificat pentru a da o nota produsului.

Produse similare