40 Lei
Starea stocului: In stoc

Buc

Set 5 Masti reutilizabile, 2 straturi, cu filtru TNT

Compozitie: 100% bumbac exterior, 100% PP- TNT polipropilena- interior (material netesut realizat din fibre sintetice legate prin procedee chimice, mecanice si termice).

Descriere: Masca este confectionata din 2 straturi, unul de bumbac si un filtru TNT, cu 3 pliuri, prindere cu elastic dupa ureche, intaritura la baza nasului pentru mulaj. Masca de protectie reutilizabila nu este un dispozitiv medical acreditat si nu inlocuieste masca chirurgicala dar asigura un grad de protectie purtatorilor in activitatea de zi cu zi (protejeaza impotriva prafului sau stropilor fini de lichid).  

Se recomanda folosirea mastii in spatiile inchise si purtarea ei intre 2-4 ore dupa care se va inlocui. Masca folosita se va dezinfecta prin fierbere 3 min in solutii de apa si detergent sau se pot spala in masina in saculet, dupa care se intinde la uscat. Cutele formate se pot calca usor dar DOAR pe partea de bumbac,  dupa care se poate refolosi. Nu se spala prin frecare ( se deterioreaza filtrul). Mastile au fost sterilizate cu abur la 130 gr de catre producator inainte de impachetare.Marime universala.

Acest produs comandat separat are costul transportului 15 lei doar in aria de acoperire a curierului.Recenzii clienti

Puncteaza acest produs
Trebuie sa fi autentificat pentru a da o nota produsului.

Produse similare