149 Lei
Starea stocului: In stoc

Alege marimea - ATX

Buc

Costum botez REDINGOTA bleumarin

Costumul cu redingotă este inspirat din silueta masculină din a doua jumătate a secolului al XIX-lea.
Costumul cu Redingotă conține 4 piese: redingotă, cămașă, pantaloni, pălăriuță.
Redingota pentru bebeluși este prin excelență dedicată ceremoniilor. Redingota este din catifea, tip tunică, cambrată, evazată, închisă până sub gât și cu șliț la spate. Pe piept se găsesc detalii de dantelă, bandă satin și nasturi aurii. Cămașa este din poplin, alb-ivoire cu mâneci crețe și dantelă, manșetele cămășii se ivesc de sub mânecile catifelate ale redingotei.
Pantalonii sunt din tafta, au vipușcă lateral asortată cromatic și talie înaltă care se termină într-un brâu din catifea. Șepcuța este din catifea și tafta. Sacoul și pălăriuța sunt căptușite lejer, cu căptușeală golf pentru ținuta costumului, celelalte piese ale costumului sunt necăptușite.

Produs de Andreeatex in Romania

ATENȚIE! Costumele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.Datorită pieței de materiale în continuă schimbare și a cerințelor mari pentru acest produs, combinațiile de materiale și culori nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs. Recenzii clienti

Puncteaza acest produs
Trebuie sa fi autentificat pentru a da o nota produsului.

De asemenea, produse achiziționate