PASIUNEA Didy si Kiddy s-a nascut in Sannicolau Mare, un orasel frumos si linistit din vestul Romaniei, in anul 2008. Atunci un baietel de nici doi ani isi inspira  parintii in a crea un loc, aproape de casa lui, unde sa-si poata gasi hainutele si pantofiorii de care avea nevoie. 

Didy Kiddy este o mica afacere de familie, in care un tatic si o mamica isi doresc sa ofere clientilor siguranta familiala, suportul si respectul pentru fiecare lucrusor comandat. Credem in relatii de prietenie pe termen lung, in povesti cu zane, printi si unicorni, in iubire si speranta. Ne dorim clienti fericiti si multumiti cu achizitiile facute la noi. Ne oferim sprijinul, neconditionat cu toata dragostea si pasiunea noastra. 

Didy si Kiddy s-a dorit un loc care sa cuprinda intreg univesul copiilor si sa reuneasca toata atentia, ingrijirea, confortul si siguranta necesara cresterii si dezvoltarii micutilor nostri. De aceea colaboram  cu cei mai renumiti producatori ai articolelor pentru copii din Romania, care acorda o mare importanta calitatii produselor pe care le confectioneaza cu mare pasiune in atelierele lor.

Alegem intotdeauna hainute din fibre naturale de bumbac, vascoza sau in si pielea naturala din care sunt confectionati pantofiorii. Incaltamintea pe care o comercializam este realizata exclusiv din piele, avand sustinere pentru glezna, prevenind mersul inclinat lateral si formarea piciorului plat.

Pantofiorii din bumbac pe care ii comercializam au talpa anatomica, flexibila, sustinere glezna si sunt potriviti pentru interior, acasa sau la gradinita dar si pentru exterior, la joaca. 

Atat pantofii din piele cat si cei din bumbac asigura pozitia corecta si confortul necesar picioruselor copiilor, absorbind umezeala.

Va stam cu mare drag la dispozitie in calatoria voastra alaturi de pruncii vostri!

Telefon mamica: 0733 018107

Telefon tatic: 0720 571711